/i/Tespit

  1. 1.
    +27 -3
    guzel tespit
    ···
    1. 1.
      +6 -1

      zamanı geldiğinde çalışanlarını, izleyenlerini ve sahiplerini bağırta bağırta gibeceğimiz bu kitle bırakın az daha yayın yapsın

      ···
      1. 1.
        +1 -7
        Hayırdır? Yıllarca özgür basın istiyoruz diye anıran siz sözde aydın çomarlar şimdi de özgür basını mı susturmayı planlıyorsunuz? Ulan çok komiksiniz huur çocukları.
        ···
      2. 2.
        +3 -1

        atv mi ozgur basin beyinsiz huur cocugu? Tarafli kanal bile degil direk propaganda kanali anasini gibtigimin comari seni.

        ···
      3. 3.
        +1
        Panpam sana gereken cevabı vermiş
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Ulan dıbına koduğumun malı, propaganda zaten özgür basının işidir. Tıpkı HalkTV gibi. Onlar da CHP propagandası yapıyor. Çünkü karışan kimse yok.
        ···
      5. 5.
        0
        cancanyurt ananı bacını bağırta bağırta gibtiğim yetmiyormu anasını gibtiğimin çocuğu
        ···
      6. 6.
        0
        Gerizekali huur cocugu butun kanallarin tarafsiz olmasi gerekir eger sen iktidarin gotunu yaliyorsan mutlaka sana bunun icin para veriyorlardir. Ozellikle trt nin tarafsiz olmasi lazim amk sozde devletin kanali ama iktidari yalamaktan baska bi gibim yapmiyorlar. Alayinin anasini gibeyim
        ···
      7. 7.
        0
        Yahu aptal huur çocuğu senin ananı mı gibtiler de küfür etmeden konuşamıyorsun? Ulan illa senin dilinden mi konuşmamız gerekiyor? Bak şimdi anası kaşar huur çocuğu, TRT Devletin kanalıdır ve devletin başında kim varsa onun propagandasını yapar. ATV, A Haber ve Halk TV'ye gelirsek, bunlar özgür basındır. Özgür basının en büyük özelliği de kimin tarafındaysa onun propagandasını yapmasıdır. Bu yüzden bu ülkede özgür basın diye yüzlerce radyo kanalı yüzlerce televizyon kanalı susturuldu. Sırf iktidarı, 80 darbesini, devleti eleştirdiği için kapatıldı bu kanallar.
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster